Leren en werken

Buitengewoon leren en werken in een landelijke omgeving. Bij leervoorziening Kakelbont  werken en leren onze leerlingen in de praktijk. Dit wordt aangevuld met theorielessen door een docent vanuit het ROC West Brabant. Samen met jouw begeleiders bekijken en overleggen we hoe je je maximaal kan ontwikkelen.

Bij Zorghoeve Kakelbont is een leervoorziening ontwikkeld en aangeboden voor de jongeren die zich het horeca vak eigen willen maken.

Zorghoeve Kakelbont is verbonden aan boerderij van de Riet. Het gaat hier om een bedrijfsmatige zorgboerderij. Dit is van waarde voor de deelnemers, omdat de boerderij (in vergelijking met een activiteitencentrum) een regulier bedrijf is. De boerderij biedt betrokkenheid bij noodzakelijke werkzaamheden, een kwaliteitsproduct en alle taken die bij het reilen en zeilen van een bedrijf komen aan bod. Bovendien schept het mogelijkheden voor sociale contacten, een sociale structuur en zelfwaardering, omdat men ergens “werkt”. Zorghoeve Kakelbont biedt daarmee een omgeving die elementen aanreikt op terreinen die voor volwaardig burgerschap van belang zijn: werken, leren, zingeving en sociale relaties.

Bij Zorghoeve Kakelbont laten we ons leiden door het gedachtegoed van Reuven Feuerstein methodes van Pnina Klein. Wilt u hier meer informatie over, kun je die vinden op onze site www.zorghoevekakelbont.nl


Leren & werken in de horeca, leren door het samen in de praktijk te doen binnen een veilige omgeving. Ook als het even tegenzit, het werk gaat toch door. Samen werk je aan de gestelde doelen en zorg je dat onze klanten niets tekort komen. Jouw inzet en motivatie zijn dan ook nodig om een goede horecamedewerker te worden.

Zorghoeve Kakelbont is een plaats waar zelfvertrouwen groeit!


Info / Contact

 Marianne Rommens
 06-22308044

 Ingrid Havermans
 06-34159962

 info@zorghoevekakelbont.nl

 Boompjesdijk 11
 4671 PR Dinteloord

 
brasserie eten